Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

High Tech Crit Festival

BEAT Cycling Club partner High Tech Crit

BEAT Cycling Club is de eerste professionele wielerclub waar wielerfans, recreatieve fietsers en wedstrijdwielrenners samenkomen. Samen met inmiddels meer dan 1100 wielerliefhebbers bouwen wij een nieuwe grote club waar nieuwe mogelijkheden ontstaan, van betrokkenheid als fan bij het profwielrennen tot het beste uit jezelf halen als fietser. Die mogelijkheden ontstaan omdat de club twee professionele wielerploegen heeft: de BEAT baanploeg met toppers als Theo Bos, Matthijs Büchli en Roy van den Berg en de BEAT wegploeg waarmee we in 2022 aan de start willen staan van de Tour de France.
Het hart van deze club zijn onze leden en tijdens het High Tech Crit Festival vooral de ambitieuze fietser! Deze krijgen de mogelijkheid om namens BEAT mee te doen aan het ONYVA Funklasse criterium. De 8 geselecteerde renners zullen tijdens dit criterium veelal hun eerste wedstrijdervaring op doen, als onderdeel van een mooi dagprogramma waarin je wordt begeleid als profwielrenner.

BEAT zal aanwezig zijn met hun teambus en 2 continentale renners die meestrijden in het Tissot Criterium voor het Belisol Kempenklassement!