Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

High Tech Crit Festival

Bram Tankink en Puck Moonen ambassadeurs

We zijn enorm trots om te vermelden dat LottoNL-Jumbo renner Bram Tankink en Lotto Soudal renster Puck Moonen onze ambassadeurs worden voor het High Tech Crit Festival!

Bram Tankink is één van de meest ervaren renners in het profpeloton. Binnen de ploeg is hij een zeer gewaardeerde wegkapitein en sfeermaker. Bram is bezig aan zijn laatste seizoen als profrenner en wil zijn ervaring graag delen met jonge renners. Nieuwe innovaties binnen de wielersport juicht hij van harte toe. Zo heeft LottoNL Jumbo als eerste profploeg een windtunneltest gedaan bij de TU/Eindhoven. Deze nieuwe windtunnel is een innovatief onderdeel tijdens het wielerfestival. Bedrijventeams die meedoen aan de ploegentijdrit krijgen een windtunneltest cadeau!

Puck Moonen heeft afgelopen jaar enorm furore gemaakt. Haar looks winnen het op dit moment nog van haar prestaties, maar komend seizoen zal ze al haar criticasters de mond snoeren en laten zien hoeveel progressie ze heeft geboekt. Puck is geboren en getogen onder de rook van Eindhoven in het plaatsje Liempde. Ze traint regelmatig in de omgeving van de High Tech Campus en heeft enorm veel belangstelling voor innovaties in de wielersport die haar helpen om een betere renster te worden.

De rol van ambassadeur is deze renners op het lijf geschreven. Als hun programma het toelaat zullen ze beiden aanwezig zijn tijdens het High Tech Crit Festival en misschien zelfs deelnemen aan het criterium!