Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Family Ride

Family Ride

Natuurlijk hebben we ook voor gezinnen en minder fanatieke fietsers een mooie toertocht!

Op zaterdag 23 juni organiseren we vanaf de High Tech Campus in Eindhoven een toertocht voor racefietsers die start bij het hoofdkantoor van Shimano. Er zijn afstanden van 65, 100 en 150 km en als alternatief hebben we ook een family ride van 25 km. Deze family ride organiseren we speciaal om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren vaker de fiets te pakken. Werknemers, ouders, kinderen, opa’s en oma’s iedereen is welkom en samen maken we er een groot wielerfeest van!

Startbewijzen zijn op de dag zelf af te halen bij Shimano waar je meteen een kijkje kunt nemen in hun showroom. De uitgepijlde route gaat over verkeersluwe wegen zuidwaarts door het mooie bosrijke gebied van de Kempen en bij terugkomst wacht er een fantastisch wielerfestival met een gezellig horecaplein en allerlei leuke side events op het gebied van innovatie.

  • De start van de familie ride is om 12.00 uur
  • Pasta maaltijd na afloop van de tocht inbegrepen
  • Gratis deelname voor kinderen!

De family ride wordt mede mogelijk gemaakt door de Eindhovense wielervereniging TC Woensel.

Download hier de GPX bestanden:

De gpx bestanden zijn met ZIP ingepakt. Een zip bestand kun je met een programma als 7-zip (PC) of WinZip (PC) uitpakken. Of voor Apple met iZip.
Deze software is gratis te downloaden.