Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

De Groote Heide Shimano Gravel Ride

De Groote Heide Shimano Gravel Ride

Inclusief:
-Consumptie en pastamaaltijd
-Gratis parkeerkaart
-Bewaakte fietsenstalling
-Toegang tot het festivalterrein
Dag inschrijving €25
Starttijden tussen 09.00 uur en 11.00 uur!
Download hier de GPX bestanden:

De gpx bestanden zijn met ZIP ingepakt. Een zip bestand kun je met een programma als 7-zip (PC) of WinZip (PC) uitpakken. Of voor Apple met iZip.
Deze software is gratis te downloaden.

Neem een exclusief kijkje in de showroom van Shimano Europa!

Het Shimano hoofdkantoor is ook op zondag 24 juni het decor van de start van onze tweede toertocht. Op die dag organiseren we De Groote Heide Shimano Gravel Ride over schitterende Brabantse gravelpaden. De avontuurlijke routes gaan over verkeersluwe wegen zuidwaarts door het Leenderbos en de Strabrechtse Heide. Beiden natuurgebieden vallen binnen het gebied van onze partner: De Groote Heide. Deelnemers kunnen genieten van een afwisselend parcours met gravel stroken, fietspaden, Brabantse landweggetjes en mooie natuur!

Uitgepijlde routes!

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal de toertocht gewoon uitgepijld worden! Er zijn afstanden van 45, 75 en 105 kilometer die geschikt zijn voor de racefiets, MTB en gravel bike. Startbewijzen zijn op de dag zelf af te halen bij Shimano waar je een kijkje kunt nemen in hun showroom.

De toertocht is top verzorgd met royale bevoorradingsposten, technische ondersteuning (Shimano), medische ondersteuning en een pastamaaltijd bij de finish, verkrijgbaar op het gezellige horecaplein waar tevens allerlei innovatieve side events plaats vinden.  Aansluitend wordt het festival afgesloten met een spannende dameswedstrijd waar misschien Puck Moonen en enkele rensters van Boels-Dolmans aan de start staan!

De Groote Heide; zoveel ruimte, voor alles!
De Groote Heide biedt zowel voor fanatiekelingen als voor meer relaxte types een indrukwekkend aanbod aan routes en recreatiemogelijkheden. Lang of kort, ruig of rustig, bos of hei, met of zonder terras, stil en afgelegen of toch met wat volk? Het kan er allemaal. De Groote Heide is een speeltuin voor iedere buitenmens; van de genietende bankjeszitter, de ontspannen wandelaar of ruiter, tot de zwetende sporter op hardloopschoenen of fiets. Zóveel ruimte, zóveel mogelijkheden!

Paradijs voor buitenmensen
De Groote Heide is, door zijn variatie en uitgestrektheid, een paradijs voor actieve buitenmensen. Voorzien van een uitgebreid netwerk van wandelpaden, fietspaden, ruiterpaden, wieler- en MTB-routes. Voor een korte trip, maar zeker ook voor dagvullende plannen waarin grote delen van het gebied doorkruist worden. En dat tegen een decor van prachtige en gevarieerde natuur, met bossen, heidevelden, vennen, beken, beekdalen en boerenland. Ook wie rust en stilte zoekt, voelt zich hier zeker thuis.

Tijdens de tocht worden er foto’s gemaakt door Connie Sinteur!

Indicatie van de 100 km route: