Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Jeugdprogramma

Jeugdprogramma

De jeugd heeft de toekomst. Een wielerfestival dat zich richt op toekomstige ontwikkelingen in de wielersport heeft dus ook aandacht voor de jongste wielerfans en onze toppers voor later. Het wielerfestival wordt een dagje uit voor het hele gezin waar twee dagen lang van alles te zien en te beleven is.

Er zijn luchtkussens, BMX demonstraties, er is een pumptrack en een open dag bij Shimano met leuke attracties voor kinderen. Verder worden er in samenwerking met Decathlon en wielerverenigingen TML Dommelstreek en TWC de Kempen fietsclinics, een dikkebandenrace en andere leuke activiteiten georganiseerd zoals de Brabant Bike Battle en het NK Slowbiking!

Wie weet wordt de nieuwe Tom Dumoulin of Anna van der Breggen ontdekt tijdens het High Tech Crit Festival!

Inschrijven dikke banden race

De dikke banden race vindt plaats op zaterdagmiddag 23 juni om 14.00 uur op de High Tech Campus! Kinderen die willen deelnemen aan de dikke banden race kunnen inschrijven via onderstaande button.