Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Jeugdprogramma

Jeugdprogramma

De jeugd heeft de toekomst. Een wielerfestival dat zich richt op toekomstige ontwikkelingen in de wielersport heeft dus ook aandacht voor de jongste wielerfans en onze toppers voor later. Het wielerfestival wordt een dagje uit voor het hele gezin waar twee dagen lang van alles te zien en te beleven is.

In samenwerking met wielerverenigingen TML Dommelstreek en TWC de Kempen worden er jeugdwedstrijden en andere leuke activiteiten georganiseerd zoals een pumptrack, slow biking en een springkussen!

Wie weet wordt de nieuwe Tom Dumoulin of Anna van der Breggen ontdekt tijdens het High Tech Crit Festival!

Jeugdwedstrijden en ZLM Tour

De jeugdwedstrijden vinden plaats op zondag 23 juni in combinatie met de start van de ZLM Tour. Na de eerste 4 categorieën zal het programma onderbroken worden voor de start van de ZLM Tour. O.a Team Jumbo Visma met Dylan Groenewegen, Lotto Soudal met Caleb Ewan en Team Sunweb met Cees Bol zullen aanwezig zijn op de High Tech Campus. Een schitterende ervaring dus voor de jeugdrenners om hun idolen te ontmoeten! Na afloop van de start zullen de categorieën 5 t/m 7 nog hun wedstrijden rijden.

Inschrijven voor de jeugdwedstrijden kan via onderstaande button