Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

ONYVA Criterium

ONYVA Criterium

De enige echte onvervalste koers voor en door ONYVA, een onafhankelijke fietsclub uit Eindhoven. Bevriend met velen, gebonden aan geeneen.

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om een wedstrijdje te rijden? Deze Funklasse-wedstrijd is daarvoor de perfecte gelegenheid! Nu een uur lang demarreren, flikken of geflikt worden op een afgesloten parcours. Nu nog vetter dan de woensdagavond koers en dan zonder de meeste mannen van groepje 1.

Dit jaar is het ONVA criterium onderdeel van de Kempencup. Alleen renners zonder licentie (in de afgelopen vijf jaar) mogen meedoen. Dit maakt de wedstrijd eerlijker waardoor het een mooie kans is om eens super laagdrempelig een koersje mee te rijden!
Naast het ONYVA Criterium zijn er nog 9 andere wedstrijden in de Kempencup. Allemaal wedstrijden voor recreanten in de Kempen. Kies zelf hoeveel je er meedoet. Meer informatie vind je op www.kempencup.nl
Kom eens meefietsen tijdens ons vaste woensdagavond rondje om al wat te trainen en iedereen in de frut te kunnen rijden tijdens het ONYVA criterium!

Meedoen kost slechts 5 euro. Indien je geen KNWU basislidmaatschap hebt betaal je 5 euro extra voor een dag licentie.

  • Start 16.30 uur
  • Na afloop muziek, bier en burgers!