Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

High Tech Crit Toertocht

High Tech Crit Toertocht

Inclusief:
-Consumptie en pastamaaltijd
-Gratis parkeerkaart
-Bewaakte fietsenstalling
-Toegang tot het festivalterrein
Inschrijving na 1 April wordt €27,50
Dag inschrijving kost €30
Neem een exclusief kijkje in de showroom van Shimano Europa!

Op zaterdag 23 juni organiseren we vanaf de High Tech Campus in Eindhoven een toertocht voor racefietsers die start bij het hoofdkantoor van Shimano. Er zijn afstanden van 65, 100 en 150 km of neem deel aan de familietocht van 25 km.

Startbewijzen zijn op de dag zelf af te halen bij Shimano waar je meteen een kijkje kunt nemen in hun showroom. De routes gaan over verkeersluwe wegen zuidwaarts door het mooie bosrijke gebied van de Kempen. De langste route loopt door een prachtig heuveltjesgebied. Het best bewaarde geheim vlak over de grens in België!

Finishen als een echte prof!

Alle afstanden eindigen op het criteriumparcours waar een tijdmeting zal plaatsvinden op de laatste 500 meter tot de finishlijn. Dit is dé kans om voor eens en voor altijd uit te maken wie van jullie vriendengroep of fietsclub de snelste renner is! Uiteraard zitten hier leuke Shimano prijzen aan verbonden voor de snelste drie renners van de dag! Heren en dames klassement!

De toertocht is top verzorgd met royale bevoorradingsposten, technische ondersteuning (Shimano), medische ondersteuning en een pastamaaltijd bij de finish, verkrijgbaar op het gezellige horecaplein waar tevens allerlei innovatieve side events plaats vinden. Probeer uiterlijk 15.30 uur binnen te zijn, want daarna gaan de criteriumwedstrijden van start!

 

Een indicatie van de 150 km route:

De definitieve routes komen binnenkort online!

Deelnemers gaan akkoord met onze algemene voorwaarden