Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Vrouwen wielrennen criterium

Vrouwen wielrennen criterium

Vrouwen wielrennen Nederland criterium

Vrouwenwielrennen Nederland organiseert sinds 2012 een laagdrempelige competitie voor rensters van de trainingsgroepen Vrouwenwielrennen en wielerverenigingen met amateurrensters. De competitie bestaat in 2019 uit 7 wedstrijden, waaronder het criterium tijdens ons High Tech Crit Festival.

Er wordt gereden in 2 categorieën: categorie A en categorie B. Rijd je bij een van de trainingsgroepen van Vrouwenwielrennen of bij een vereniging die meedoet aan de competitie van VW, dan kun je je op deze pagina aanmelden.

  • Categorie A: Rensters die ervaring hebben met het rijden van wedstrijden en in het bezit zijn van een KNWU amateur- / sportklasselicentie of een KNWU basislidmaatschap.
  • Categorie B: Rensters met weinig tot geen wedstrijdervaring en rensters die de snelheid in categorie A te hoog vinden. Een KNWU basislidmaatschap is een vereiste om te kunnen starten.

Ben je geen lid van de trainingsgroepen van Vrouwenwielrennen of bij een vereniging die meedoet aan de competitie van VW, dan kun je meedoen als individuele renster. Stuur dan een mail naar het organisatiecomité van de competitie VW vwcompetitie@gmail.com Geef daarbij aan in welke categorie je wilt starten en welke wedstrijdervaring je hebt.

Meer informatie over de competitie VW staat op www.vrouwenwielrennen.nl