Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

ZLM Tour

ZLM Tour

Onder een nieuwe naam en met een nieuwe organisatie gaat de Ster ZLM Toer in 2019 verder als ZLM Tour. Van woensdag 19 juni tot en met zondag 23 juni 2019 kan het publiek weer genieten van de internationale wielertop op Nederlandse bodem. Veel World Tour ploegen, waaronder vooral de sprintersploegen, gebruiken de ZLM Tour als voorbereiding op de Tour de France.

O.a Team Jumbo Visma met Dylan Groenewegen, Lotto Soudal met Caleb Ewan en Team Sunweb met sprinttalent Cees Bol staan aan de start!

Slotetappe ZLM Tour voert renners van Eindhoven naar Tilburg
De laatste etappe start op zondag 23 juni bij ons op de High Tech Campus in Eindhoven en finisht in de Piusstraat in Tilburg.
Deze slotetappe Eindhoven-Tilburg belooft een groot wielerfeest te worden. Het startschot wordt rond de middag gegeven tijdens ons High Tech Crit Festival, dus wij maken er een groot spektakel van met jeugdwedstrijden en in de ochtend een toertocht.

Hou onze website in de gaten voor meer nieuws over het programma die dag en mocht je als bedrijventeam benieuwd zijn naar de mogelijkheden tot sponsoring of deelname aan onze events. Neem dan even contact op via info@hightechcritfestival.com