Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt
FAQ

FAQ

Heb je een vraag? Zoek dan hier naar jouw antwoord.

Zijn bezoekers ook welkom op het High Tech Crit Festival?

Bezoekers zijn ook welkom ja! Er is twee dagen lang van alles te zien en te beleven tijden het wielerfestival. Je kunt de renners aanmoedigen tijdens het criterium en er is een horecaplein met foodtrucks, muziek en gezellige terrassen. Verder zijn er BMX demonstraties, een fietsbeurs en allerlei innovatieve side events.

Is de toegang tot het High Tech Crit Festival gratis?

De toegang tot het festival is gratis! Dit geldt voor zowel bezoekers als deelnemers aan het festival. Kom je met de auto, dan betaal je €5 voor een parkeerkaart. Bij deelnemers aan de toertochten zit dit bij het startbewijs inbegrepen.

Kom je op de fiets, dan mag je die gratis wegzetten in onze fietsenstallingen. Op die manier willen we het fietsen stimuleren en belonen!

Zijn er ook arrangementen voor bedrijventeams?

op dit moment wordt er hard gewerkt aan de pagina voor bedrijventeams. Er zijn aanvullende hospitality pakketten verkrijgbaar met de mogelijkheid om aparte ontvangstruimtes af te huren of een ontbijt aan te bieden aan werknemers of zakenrelaties. Aanvullende (catering)wensen zijn ook bespreekbaar. Wil je alvast meer informatie? Stuur dan een mail naar info@hightechcritfestival.com

Kunnen we pinnen of moeten we cash betalen op het festivalterrein?

Beiden is mogelijk!

Is er voldoende parkeergelegenheid op de High Tech Campus?

Er is parkeergelegenheid voor ruim 8000 auto’s!

Iedereen die op de fiets komt heeft gratis toegang tot het festivalterrein. Zo willen we het fietsen stimuleren en belonen! Kom je met de auto, dan betaal je €5 voor een parkeerkaart. Bij deelnemers aan de toertocht zit de parkeerkaart inbegrepen op vertoon van het startbewijs.

Is er een bewaakte fietsenstalling?

Voor deelnemers en bezoekers is er een gratis bewaakte fietsenstalling!

Wordt mijn startnummer voor de toertocht opgestuurd?

Nee, de organisatie stuurt geen startnummers op. Alle startnummers zijn voor aanvang van de toertochten af te halen in het hoofdkantoor van Shimano Europa op de High Tech Campus. BELANGRIJK: Vergeet niet je bevestigingsmail uit te printen en mee te nemen als aankoopbewijs voor je startnummer!

Ik ben werknemer op de High Tech Campus. Heb ik dan extra voordeel?

Als werknemer van de High Tech Campus heb je net als andere bezoekers gratis toegang tot het wielerfestival. Op vertoon van je HTC pasje kun je ook gratis je auto parkeren.

Zijn er kleedkamers en douches op het terrein?

Ja er zijn kleedkamers en douches tegenover parkeergarage P0 in het Frits Philips Sportbos waar de sportvelden liggen. Volg de signing vanaf de parkeergarage!

High Tech Crit Festival

Welcome to the High-Tech Crit Festival, the future of cycling. It’s a spectacular two-day cycling festival with a criterium, team time trial, sprint challenge, bike tours, and various side events in the field of innovation. Join us on June 22-23, 2019 at the High-Tech Campus in Eindhoven, the innovative cycling capital of Europe!

!

June 22-23

Widget Image

Doe mee en bestel nu jouw ticket(s). Doe je mee aan een van de toertochten of kom je gezellig een kijkje nemen?

Koop nu jouw tickets

Bijzijn is meemaken. We heten je graag welkom op het High Tech Crit
Festival